Vans Shop Riot Greece 2015: H επόμενη μέρα

To Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, η Αθήνα υποδέχθηκε για δεύτερη χρονιά έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, το Vans Shop Riot, σε ένα ολοήμερο skate contest με τους καλύτερους riders’ της εγχώριας σκηνής.

Vans Shop Riot Greece 2015_5

Το Vans Shop Riot Greece, πραγματοποιήθηκε στο Maroussi skate park, όπου οι ομάδες των μεγαλύτερων skate shops της χώρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο και τους κριτές. Όλοι οι λάτρεις της street και skate κουλτούρας που βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια, μουσική και skate υψηλού επιπέδου.

Vans Shop Riot Greece 2015_winners

Μεγάλος νικητής του contest αναδείχθηκε τo SLUT Boardshop. Η νικήτρια ομάδα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο European Vans Shop Riot Finals στην Ισπανία 19 & 20 Σεπτεμβρίου.

Τελικά αποτελέσματα:

  1. Slut Boardshop
  2. Ministry of Concrete
  3. Fifty-Fifty

Με τη λήξη του contest για τα skate shops, νικητής του best trick prize της Monster Energy αναδείχθηκε ο rider Giorgio Zavos.

Vans Shop Riot Greece 2015

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του πρωτότυπου skate application Skate You, Jerry Tsagamilis, βράβευσε τον “Style of the day” rider, Πέτρο Εμμανουηλίδη.

Tέλος, από το φετινό Vans Shop Riot δεν έλειψε το μουσικοχορευτικό group Batala, που ξεσήκωσε το κοινό με τους samba-reggae ρυθμούς τους.

Vans Shop Riot 2015_2

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Slut Boardshop στον μεγάλο τελικό Vans Shop Riot στην Ισπανία.

TAGS: , ,

POST A COMMENT