One of Those Days 2: Το εξωπραγματικό ski video

Ναι έχουν περάσει λίγοι μήνες από την στιγμή που εμφανίστηκε, ναι τα χιόνια έχουν λιώσει στα χιονοδρομικά της χώρας, ωστόσο όσες φορές και να δεις το One of Those Days 2, το video που έφτιαξε ο επαγγελματίας Γάλλος σκιέρ Candide Thovex, δεν μπορείς να το χωνέψεις.
Από την στιγμή που ανέβηκε στο YouTube, προκάλεσε έναν μικρό χαμό και άνοιξε μία τεράστια συζήτηση. Ο Thovex υποστηρίζει πως όλα είναι γυρισμένα από την head-cam του και δεν υπάρχουν σκηνοθετικά τρικ. Άλλοι πάλι λένε πως πρέπει να έχει υποστεί κάποια επεξεργασία σε υπολογιστή.
Όπως και να έχει πάντως, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα video που έχουν ανέβει ποτέ στο YouTube. Μία ανεπανάληπτη διαδρομή από την πόρτα του Γάλλου μέχρι τις πίστες του Val Blanc, με τον 32χρονο να κάνει ολόκληρο το βουνό το δικό του αποκλειστικό playground δοκιμάζοντας απίθανα πράγματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. 
Δεν ξέρουμε εάν κάποια σημεία είναι fake ή όχι (εάν κάποιος πρόσθεσε στο μοντάζ τα πουλιά στον ουρανό λίγο μας πειράζει…), ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό.

TAGS: , , ,

POST A COMMENT